Han kysser igen

Efter en vecka på vift är Mr H hemma igen. Det är skönt att ha honom här. Vad hunden som förpassas till korgen igen tycker om det är oklart. Och visst är Mr H lite bättre än när han åkte. Kyssarna närmar sig normalvärdet. De blir bättre och bättre. Mums! Pannhalvan är rynkigare ... och som sagt, han visslar igen. Bra är han inte, men betydligt bättre.

Veckan avslutades med att tentera arbets- och miljömedicin, folkhälsovetenskap. Därefter ett spinningpass med Prästen. Passet var minst sagt tufft, men himmel så skoj. Två blöta fläckar gick därifrån.

Tentan hade säkert gått bättre om jag hade fyllt våra två inläsningsdagar med det de var tänkta att fyllas med. Istället jobbade jag i onsdags och igår roade jag mig med att dra in till en av mina doktorer i Stockholm (där försvann den eftermiddagen) och sedan passa stumporna. Nåja, detta var en typisk ordbajseritenta (så mycket det nu blir det på läkarprogrammet) och helt ute och cyklade var jag inte även om jag fabulerade en del. Förhoppningsvis landar jag på rätt sida strecket. Undrar hur det kan komma sig att jag som har noll fantasi är fantastisk på att fabulera så fort det handlar om "fakta". Som Linda Bengtzing sa: Jag ljuger så bra.

Telefonen var med när jag passade stumporna och innan fotbollsträningen visade tjejerna mig att de kan gå på styltor och rocka rockring.
Kommentarer
Postat av: Hanna

vad roligt att han kan kyssas igen!:) håller tummarna fortsatt snabb återhämtning. det är de finaste små stumpor du har!:)

2008-09-27 @ 20:56:53
Postat av: Marie

Skönt att höra om mr H:s tillfrisknande. Pussas på, bara! :)Den där tentan var ett skämt, i så motto att mer än hälften körde i vår klass - då sänkte de godkäntgränsen så mycket att alla (utom en, typ) klarade sig! :)

Postat av: KD

Jodu Hanna, det är så mysigt med stumporna. Att vara faster är coolt. Närmare barn än så här kommer jag inte. Det känns underbart att vara älskad av tjejerna. Mitt hjärta går nästan sönder av lycka när jag umgås med dem.

2008-09-28 @ 06:57:18
Postat av: KD

Sänkte gränsen? Där ser man. Intressant vägval av kursledningen. Undrar om det var efter din kurs de bytte ut ansvariga?

2008-09-28 @ 07:00:22
Postat av: Hanna

Vad fint att ni har en sån relation! Det måste vara kul för tjejerna också att ha en faster som är så engagerad!!:) för det är ju inte alls självklart att släktingar vill göra det. Är det ett frivilligt beslut att inte försöka få barn?

2008-09-28 @ 19:51:53
Postat av: KD

Jo, jag är ganska säker på att tjejerna tycker att det är lika mysigt som jag tycker. Och det är nog bra att ha en sådan relation till en vuxen som inte är förälder. Jag har ju passat dem massor sedan de var små, förutom det 1,5 år de var i Australien. Då bodde jag å andra sidan hos dem i två omgångar - flera veckor i taget. :-)Och nej, beslutet är inte frivilligt. Jag kan inte helt enkelt. Mer tänker jag inte orda om det i bloggen, det är alldeles för smärtsamt. Möjligen kan vi ta det på mail.

2008-09-28 @ 20:17:51
Postat av: Hanna

Vad tråkigt. Kan inte ens föreställa mig hur ont det måste göra att inte kunna när man vill. Det är så väldigt lätt att ta det som självklart.Vet inte vad jag ska svara på det med mailen. Du får gärna berätta men jag vill inte framstå som att jag bara vill snoka. Skriv om du hinner och vill och orkar.

2008-09-29 @ 21:20:36
Postat av: Hanna

Vad tråkigt. Kan inte ens föreställa mig hur ont det måste göra att inte kunna när man vill. Det är så väldigt lätt att ta det som självklart.Vet inte vad jag ska svara på det med mailen. Du får gärna berätta men jag vill inte framstå som att jag bara vill snoka. Skriv om du hinner och vill och orkar. Kram

2008-09-29 @ 21:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback