Pussel

Har inte tid att skriva. Försöker pussla ihop fyra scheman för att förstå hur hud- och infektionskurserna är uppbyggda.

Komplettering med Mårrs kommentar:
"Hehe. There you go :)

"Sitter och bligar förtvivlat på kommande kursers (ja, vi kör tandem igen, hud/venerologi + infektion) scheman, inte mindre än tre sådana ska fogas ihop för att man ska få klart för sig var man ska befinna sig under dygnets vakna timmar framöver. Det är föreläsningar varvat med jourer, en dagstur till hudkliniken i Gävle, obligatoriska ronder och kort sagt en jävla röra, bara."

(Utdrag ur blogg 071014. Det fjärde schemat dök upp senare:))
"

Och så säger det att det blir bättre med åren. Tillåt mig tvivla!

Ps. Det fjärde schemat är inget riktigt schema, mer än förklaring till övriga - och det behövs. Lätt att förstå är det inte. Till och med den som skulle förklara för oss verkade lätt förvirrad.

Kommentarer
Postat av: Mårr

Hehe. There you go :)"Sitter och bligar förtvivlat på kommande kursers (ja, vi kör tandem igen, hud/venerologi + infektion) scheman, inte mindre än tre sådana ska fogas ihop för att man ska få klart för sig var man ska befinna sig under dygnets vakna timmar framöver. Det är föreläsningar varvat med jourer, en dagstur till hudkliniken i Gävle, obligatoriska ronder och kort sagt en jävla röra, bara."(Utdrag ur blogg 071014. Det fjärde schemat dök upp senare:))2009-04-14 @ 22:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback