Zzznark

Misstänker att mitt lilla pälsmonster kommer att sova gott i natt. Hon är nog rejält utmattad. Började dagen med en lång promenad i skogen - strax över två timmar. Inget konstigt med det. Det var först på kvällskvisten hon fick slita ordentligt. Brodern har försökt springa med henne några gånger. Av någon underlig anledning vägrar hon det. Fyra tassar i marken - typ!

Så kom brodern på att Storstumpa och jag kunde ta cyklarna och cykla bredvid medan han och pälsmonstret sprang. Så gjorde vi. Pälsmonstret sprang, och det med besked. Jag höll på att trilla av cykeln av skratt för hon drog iväg med en väldig fart och det kan inte hjälpas men en tax som springer som en tok ser ut som en ... tok. Några gånger tvärstannade pälsmonstret och kollade att matte var med, men annars gick det bra. Nu sover hon gott och vet inte att samma aktivitet snart kommer att drabba henne  igen.

Ps. Mot slutet kroknade pälsmonstret lite grann och drog inte längre brodern efter sig. Brodern kommenterade det hela lite kaxigt med ett: "Undrar vem som är tröttast nu?". Just då fick pälsmonstret syn på en katt. Det var mycket energi i pälsmonstret fortfarande kan jag tala om, behövdes bara någonting som fick henne ur rutinjoggandets famn.

Kommentarer
Postat av: Mårr

Tokbäst, bara! :)

2009-04-26 @ 18:55:35
Postat av: Lotta

Ibland, men bara ibland, övergår människans list taxens förstånd. ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback