Färdigflyttade

Nu är vi färdigflyttade. Farbror och faster har varit här och inspekterat med flyttchampagne. Broder med familj tillika, fast med flyttgröt (modern sådan - hämtmat från Amazing Thai). Modern har varit här några dygn och snällt hjälpt oss med Besten och att packa upp första miljarden kartonger. Bara en miljard kvar nu, sedan återstår bara pyssel med gardiner och pynt innan vi är helt installerade.

Arbetet läggs nu ner för dagen. Kvar är att ställa om mentalt inför morgondagens skolstart och prova nya grillen och kanske löga lite i jacuzzin. Att vi kommer att trivas här är vi övertygade om. Det finns massor av plats, en labyrint i källaren. Trädgården är härlig, vi har redan njutit av första skörden: äpplen, vaxbönor, västeråsgurkor, vinbär och mangold ... fast inte samtidigt. 

Lilla Besten börjar vänja sig vid att patrullera alla rummen. Första natten tassade hon runt, runt. Var nog lite jobbigt att behöva hålla koll på Modern i källaren och oss i sovrummet. I natt gick det bättre, hon slafade med Modern och fick sin skönhetssömn. Hur det gick med Moderns sömn är dock oklart, att konkurrera med liten taxfröken om sängplatsen brukar inte vara postivt för nattsömnen.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Härligt att ni är på plats, och det låter inte som det går någon större nöd varken på er eller på LB. ;-)

Postat av: Mårr

Den där labyrinten kommer jag att ligga sömnlös över. Qué?

2009-08-31 @ 13:56:05
Postat av: Lilla Mysan

Jag och Mysbert är lediga på onsdag. Vi är sugna på en visit :-) När är värdparet hemma?

2009-08-31 @ 19:31:53
Postat av: Petra

Skönt. Grattis till det nya - i synnerhet till trädgården! ;) (Se mitt svar i trädgårdsbloggen!)

2009-08-31 @ 20:16:29
Postat av: KD

Rätt uppfattat, Lotta! :-)Ah, det var Lillastumpa som tyckte det kändes som en labyrint, Mårran!@LM, ni är väldans välkomna. Våra planer ändras från sekund till sekund så lättast är att ni slår en signal när ni känner för att komma och kollar om vi är hemma. Jag skolar på dagarna men är troligen hemma på kvällarna.Petra, jag hastar till trädgårdsbloggen.2009-08-31 @ 21:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback