Vad man kan göra en hel sommar när man inte bloggar - del 96

Sommaren är nästan till ända. På måndag börjar skolan igen. Innan dess ska vi hinna med en flytt. Imorgon är dagen D.

Har mycket tankar och funderingar kring sommarens jobb och patienter. Lär väl återkomma till det, men kanske inte i den här formen. Sedan jag kom hem från VG har det varit jobb i massor (puh, det kommer en lön i september med), jag har passat Stor- och Lillstumpa, Mr H och jag har gjort utflykter, lägenheten har sålts, det har packats inför flytt, det har blivit turer i svampskogen, hälsat på kompisar, ölat med kollegor. Kort sagt haft det bra, men ganska så fullt upp. Fint hade det varit med några veckor helledigt innan sista terminen, nu blev det inte så. Kanske jag kan få till det efter examen och innan jobb?


Mysigt ställe att luncha på. Fantastiskt god fiskgryta.


Stumporna testar fasters stetoskop.


Vänd ena kinden till ...


... och den andra


Puss på dig, Storstumpa.


Det var dåligt med vanliga kantareller, hittade desto fler trumpetsvampar.

Det  har blivit dåligt med läsning av skönlitteratur i sommar. Dinosauriekursen tog en del lästid och väl hemkommen har jag haft annat att ägna mig åt, men några böcker blev det. Just nu varvar jag mellan Jersild (
tips från den läsande av de två spinnarna) och en bok som heter Salt. Men några böcker har jag klämt: Såld, Systern som blev kvar, Ett löfte till Nadia, The picture of Dorian Gray, Upptäckterna som förändrade världen, Wonderboy, Att välja glädje, Pottholz funderingar, Silke, Absint - historien om en blåmes, Blod är tjockare än vatten. Korta tankar om böckerna finns i bokskogen.

Kommentarer
Postat av: Helena och Juvelen

Vad spännande med flytten i morgon! Stort lycka till med den - jag håller tummarna för att allt går bra och att vädret är med er.

Postat av: Mårr

Fattar inte varför jag inte köpte ett färggladare stetoskop än mitt trista svarta - fast jag ville ju ha "caribbean blue" (som såg grönt ut) men det var slut och i panik tog jag då svart.

Boring.

2009-08-27 @ 19:23:55
Postat av: Petra

Jag ville ha ett mörkrött, men det var slut och i panik tog jag då grått. Ännu mer boring, kära Mårr!

2009-08-27 @ 21:27:51
Postat av: Boman

Men ooh.. de där Rödgula trumpetsvamparna är ju ännu godare än Kantareller. Dräglar här. Sjuk, orkar inte gå i skogen;-(

2009-08-27 @ 23:23:39
URL: http://bomanskassar.wordpress.com
Postat av: KD

Bordeaux, som blev väldans populär i min klass, som jag trodde att jag tog gör sig bättre på bild än i verkligheten.Tack, Helena!Jag gav dem till brodern och hans familj. De blev glada. Speciellt Storstumpa, hon älskar svamp.

2009-08-28 @ 05:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback