Vad man kan göra en hel sommar när man inte bloggar - del 52

En helg for jag till Broderns och Svägerskans sommarstuga. Senast det begav sig var på Lillstumpas dop. Resan är helt enkelt för lång för att göra en helg på sommaren när jag jobbar och bor i Uppsala. Riktig sommarsemester har jag ju inte haft sedan jag började plugga. Faster var efterlängtad av stumporna, vilket värmde gamla fastershjärtat, och svägerska och broder skämde bort mig med god mat och fint sällskap.


Lillstumpa lade beslag på faster direkt och visade runt i trädgården bland bodar och blomster. Hon visade tom hur de leker häst med skrindan.


Storstumpa lade som vanligt beslag på Besten. Roligt den här helgen var att också Lillstumpa visade intresse för Besten och att vi kunde låta henne hålla kopplet och lita på att hon inte släppte. Lillungen börjar bli stor.
På kvällen tog vi en promenad i skogen. Barnen turades om att sitta på pakethållaren på cykeln vi hade med. Tre rådjur såg vi.


Inte så ofta man får alla fyra på bild.


Efter skogspromenaden började det kvällas, men vädret var vackert och det sista vi ville var att gå och lägga oss. Vi stoppade barnen i skrindan, tryckte pop-corn och kex i nävarna på dem som muta, och sedan gick vi ner till havet.
På väg hem.


Nästan det första som hände när jag anlände var att stumporna meddelade att de skulle sova hos faster i lillstugan. Sist vi tillbringade en natt ihop (stumporna, Besten och jag) lovade jag mig själv: ALDRIG MER. Jag behöver mina åtta timmars ostörda sömn. Fast inte kunde jag säga nej när de så väldigt gärna ville, men jag räddade situationen genom att komma överens med dem om att de fick samsas om den ena sängen och jag fick den andra. SJÄLV!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Härliga bilder!

Postat av: Mårr

Du har en så superfin familj, verkar det som. Gulliga stumporna som längtar efter faster :)

2009-08-15 @ 10:31:44
Postat av: KD

Mmm, stumporna är det finaste jag har och jag är glad att bror och svägerska välkomnar mig i deras familj och umgänget med barnen. Mycket förmånligt, indeed!

2009-08-15 @ 15:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback