Lusse lelle ...

Det blev en helg i sus och dus. Några böcker i barnmedicin har jag inte öppnat. Planen var ju att göra just det, nu börjar det bli kort om inläsningstid. Nåja, har fått undan en massa stressorer i form av inbjudningskort till examen och julkort. Är det någon som förväntar sig en inbjudan men inte ser röken av en sådan den här veckan ... hör av er. Jag är mer än stressad just nu och tankarna är inte direkt i ordning. Håhåjaja, med inbjudningarna ur vägen kanske ron att sätta sig med böckerna infinner sig?

Luciahelg, ja det märkte också vi av. Igår, luciatåg med Storstumpas skolkör. Det var rart så det förslog. Alla skolåldrar fanns med. De stora barnen duktiga, duktiga. De mindre alldeles fasligt söta. På plats stod de, men inte still. 45 minuter i stillhet är mer än man kan begära av småttingarna och det var mycket rörelse på alla andra kroppsdelar än just fötterna :-)

Storstumpa


Storstumpa och kompis


Lillstumpa var publik

Idag, Mr H:s födelsedag och Stor- och Lillstumpa passade på att ha ett alldeles eget Luciatåg till för oss.

Så mycket allvar blir det inte när Lillstumpa är med.


 

Också födelsedagsbarnet med sin present. Elgitarr, vad kan passa en mogen man bättre? Hrm!

Kommentarer
Postat av: Mårr

Grattis mr Gura! :)

2009-12-13 @ 22:34:34
Postat av: Lotta

Har du börjat samla äggkartoner än, så att du kan ljudisolera lämpligt kyffe? ;-)

Postat av: KD

Behövs inga äggkartonger - han blir förpassad till bastun i källaren.

2009-12-14 @ 14:38:27
Postat av: Lotta

En liten ordningsfråga bara; kommer bastun vara påslagen? Och ÄR den verkligen ljudisolerad? Eller ... han kanske inte har någon förstärkare...? funderar

2009-12-14 @ 15:54:02
URL: http://www.bruksterrier.se
Postat av: Annette

Jag är också gift med en skytt som fyller år på självaste Nobeldagen. Det verkar som mogna( även mer mogna)män tycker om det mesta man kan leka eller meka med. Här är det en stor radiostyrd helikopter ..suck som han har tänkt träna på flygfältet med (hjälp).

Dottern har spelat elgitarr! så jag vet hur det låter.:)

2009-12-15 @ 17:58:30
Postat av: KD

Förstärkare fick han också, men jag vet var säkringarna sitter om det skulle behövas. :-)Helikopter? Måtte inte Mr H läsa det här ...

2009-12-15 @ 19:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback