Plugg

Jodå, jag pluggar ganska så fokuserat till tisdagens barntenta. Kan säga att jag ligger duktigt efter, brukar ju alltid gå på fredagsföreläsningarna vilket jag inte haft ork till den här kursen. Och faktum är att föreläsningarna fyller en funktion. Så här borta har jag aldrig känt mig när någon inläsningsperiod startat. Lägg till att vi bara har tre inläsningsdagar den här gången så kan man förstå att jag är lite pressad just nu. Nå, det kommer ju omtentor. Jag gör ett försök på tisdag i alla fall.

Igår blev det en paus i läsandet på eftermiddagen. Stumporna hade julshow på skridskolan. Bäst jag ändrar mig: Stumporna hade julshow på konståkningen - det är viktigt det där. En fin show. Stumporna har blivit väldigt mycket bättre sedan förra året. Mest tror jag Lillstumpa har lärt sig. Hon hade stora problem förra året med att förbli stående men nu jagade hon runt på isen med en himla fart. De börjar bli så stora nu tjejerna att inte längre allt är gullig - det är mer duktigt. Enooormt gulliga var dock de riktigt, riktigt små knattarna som bara stod på skridskorna med armarna rätt ut. Små michelingubbar helt utan extremitetskontroll.

Har läst ut
Louise Limericks Dying for cake. Sådant får man läsa på nätterna när man inte kan sova. Lousie har blivit ganska så stor i Australien, riktigt hur det är i andra engelskspråkiga länder har jag inte koll på. Trillar ni över någon av hennes böcker kan ni ju prova att läsa henne. Dying for cake var helt ok, men är hittills den enda jag läst så någon vidare koll har jag inte.  


Väntar nu på att brodern ska hämta Lilla Besten för en liten jakttur så jag kan få läsro. Det lilla pälsmonstret tror ju att matte är hemma enkom för hennes skull. Lägger jag mig på mage i sängen och läser så sitter hon snart där framför mig, ovanpå mina papper. Sitter jag på kontoret, vid mitt skrivbord, är hon snart vid min sida och stirrar förväntansfullt på mig med laserögon som bränner hål i mina revben. Sätter jag mig vid köksbordet är hon snart uppe på soffan och petar på mitt lår med lilla pälstassen och hoppas på att någonting gott ska komma hennes väg. Håll tummarna för en bra jakt så hon blir alldeles, alldeles slutkörd och tittar upp från korgkanten någon gång på tisdag efter tentan. Just nu GÖR HON MIG GALEN.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Men har du inte fattat någonting?Det är klart du är hemma enkom för hennes skull, även om varken du eller de ansvariga för läkarprogrammet har fattat det. ;-)Lycka till med pluggandet iaf.

Postat av: KD

Little Miss Dachshound rules the world!!!!

2009-12-20 @ 09:46:01
Postat av: Mårr

Det är hennes JOBB att göra dig galen - och att hindra någon i hennes yrkesutövande är en ganska kraftig lagöverträdelse vet du, det har jag läst i Taxnytt.

2009-12-20 @ 11:46:17
Postat av: Annette

Skaffar man sig hund får man inse att det inte finns någon "fritid":)

Synd om du ska bli galen så här innan JUL.

Lycka till på tentan, går säkert lika bra som innan.

2009-12-20 @ 17:14:54
Postat av: KD

Klart olägligt att gå och bli galen så här innan jul ;-)

2009-12-20 @ 19:48:43
Postat av: KD

Hrmpf, jag undrar vad det är för journalister på taxnytt. Galna byrackor? Gatuhundar?

2009-12-20 @ 21:06:41
Postat av: Mårr

Grävande, woffraffande, högklassiga journalister! :)

2009-12-20 @ 22:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback