Core

Bestämde mig för att förkylningen inte är förkylning längre utan övergått i någon form av allergi. Kanske är det inte så bra att en pälskudde kommer intrippande vid pass halv fem varje morgon och gör sitt bästa för att min näsa ska begravas bland kvalster och hundhår?

Med beslutet om att förkylningen inte längre existerade aktualiserades det där med träning. Så här i början av terminen är det hysteriskt trångt på alla spinningpass och att få plats på ett sådant samma dag som man kommer på att man vill gå är omöjligt. Trots att tre gym finns att välja på. Det fick bli någonting nytt istället. Core. Det var en ... en ... hrm, intressant upplevelse. Skum musik. Skumma rörelser. Långsamt tempo. Ändå blev jag helsvettig och undrar om inte okända muskler kommer ge sig till känna i morgon.

Och far ända in i pipsvängen vad det var skönt att få röra på sig igen!!!

Kommentarer
Postat av: Helena och Justus

Johodu, pälskuddar som kommer intrippande i svinottan är alltid bra och någon allergi vill vi då rakt inte höra talas om! Så det där med träning, och till råga på allt under konstiga former, kan inte vara hälsosamt för dig nu när du är förkyld ;-).Tack för snälla ord i gästboken! Det hade ju varit lysande roligt om en liten mini-Justus eller mini-Stella hade flyttat in hos er, men ibland är det ju inte läge. Och Lilla Besten hade nog fått en tuff tid, eftersom unga ridgebackar har en förmåga att rulla småhundar framför sig när de leker. "Aj" skulle nog Lilla Besten säga då...

Postat av: KD

Lilla Besten är ingen käck lektant. Hon fräser åt småttingarna direkt. Håll dig i skinnet säger hon, Accepterar dem, men talar om vem som bestämmer gör hon definitivt. Är inte säker på att ens en Ridge skulle kunna stå emot.

2009-02-06 @ 21:36:39
Postat av: KD

... och det som inte dödar, det härdar ....

2009-02-06 @ 21:37:15
Postat av: Mårr

Nu har du missförstått LB igen. Hon försöker ju HYPOSENSIBILISERA dig på ett korrekt sätt, begriper du väl?!

2009-02-06 @ 22:48:43
Postat av: KD

Som sagt jag får nog sluta säga att hon har valnötshjärna. Hunden med de omfattande medicinska kunskaperna, det är min hund det ...

2009-02-07 @ 10:40:37
Postat av: Mårr

Hon kan ALLT, det är åtminstone vad hon skriver till mig. (Jo, vi brevväxlar. Har hon inte sagt det?)

2009-02-07 @ 13:10:17
Postat av: KD

Ja, i så fall kan hon själv börja tacka för korvarna :-)

2009-02-07 @ 23:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback