Fantomen

Fantomen har flyttat hem till oss. Som en vandrande vålnad tassar Lilla Besten runt. Tass, tass, tass, tass. Mr H blir galen, jag blir galen, men allra galnast är Lilla Besten. Ångesten (läs: hormonerna) river i lilla taxkroppen och stilla är någonting man inte kan vara då.

Kanske lugnar hon sig en smula i eftermiddag eftersom vi precis varit och hälsat på Sixten af Enköping. Mentalt har hon verkat helt slut (kortsluten) i en veckas tid och kanske kan vi hoppas på att hon nu också är fysiskt slut. De jagade varandra runt, runt. Sixten var helt klart med på noterna den här gången. Då i somras befarade vi ju ett tag att han är bög. Men nu gick det bättre, förutom de korta stunder han "var i fel ände", men Besten vände snabbt den vackra (öh?) sidan till. Tyvärr blev det vad som närmast kan kallas ett "coitus interruptus" / "safe sex" och stackars Sixtens självförtroende fick sig en törn. Han såg väldigt frågande ut inför den där saken som växte fram på hans mage.

Eftersom alla bilder jag tog med dem båda är alltför oanständiga för att visas på den här bloggen (både min mor och min moster tittar ju in dagligen, gu´bevars) får ni njuta av bilder på taxarna var för sig.


Sixten i profil


Sööööta Sixten


Det fanns en taxfröken till i huset.


Fantomen i vinterkläder.

Kommentarer
Postat av: Mårr

Oooooh, den vandrande vålnaden! :)Så ni tror inte det bidde nåt, alltså?(Himla käck den där taxan med SKOR!)

2009-01-04 @ 16:45:21
Postat av: Lotta

Stackars Sixten, kan inte vara lätt för den manliga självkänslan. ;-)

Postat av: KD

Näe, det bidde inte något - om man inte tror på jungfrufödsel...

Sixtens dyrbara droppar hamnade på trasmattan.

2009-01-04 @ 20:12:23
Postat av: Ume-Sara ;-)

Vill bara önska god fortsättning (och ett MYCKET bättre 2009 än 2008!!!)och grattis i efterskott! Har varit däckad med mkt envis hosta hela jul-nyår. Repar mig så sakteliga men rösten smiter iväg med jämna mellanrum så det blir helt omöjligt att ropa in barnen, vilket de så klart utnyttjar till max ;-)för att få stanna ute så länge som möjligt.Synd det inte blir ngr taxvalpar den här gången heller. Hade varit för mysigt, även om jag inte kunnat se dem annat än på foton.Kramar på dig!

/S

2009-01-06 @ 19:57:35
Postat av: KD

Detsamma på dig, Sara! Synd att du är så långt bort nu för tiden. Hoppas hostan skärpt till sig och försvunnit (TWAR igen?). Önskar dig och familjen ett fint år.

2009-01-11 @ 16:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback