Valnötshjärnan slår tillbaka ...

Det är nog dags att sluta säga att Lilla Besten, den hårigaste medlemmen av vår familj, är en valnötshjärna. Att tugga ben är jobbigt när man saknar tumgreppet. Matte och husse brukar få hjälpa till att hålla. När inte vi fanns till hands för att hålla löste Besten det själv och körde ner benet mellan sittdynorna i soffan. Första gången vi hittade det där tänkte vi: SLUMPEN. Men icke, hon upprepade tricket. Inte är hon dum inte, men passar det henne kan hon nog spela korkad och linda oss runt baktassen.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Klart hon inte har en valnötshjärna – hon är ju tax! Ska dock inte visa bilderna för Karlsson. Har en känsla av att soffan skulle bli lite trött. Då är det bättre att matte håller i, och det gör hon glatt som den curlingmatte hon är. Han brukar även terrorisera gäster med att mycket tydligt påtala att de bör hålla i tuggbenen. De blir mer eller mindre förtjusta...

Postat av: Boman

Hmm, sötnosen är inte dum inte.

Påminde mig om grälet med gubben om strumpor som alltid låg under dynorna i soffan. De riktigt stinkiga;-( Han svor sig fri, så klart. Sen tog jag, lite senare, herr hund på bar gärning med att rota fram dem ur...tvättkorgen. Han gömde dem i soffan av någon skum anledning.

2009-11-30 @ 21:38:52
URL: http://bomanskassar.wordpress.com/
Postat av: KD

@Lotta: Bra, visa inte Karlsson. Har en känsla av att de där två skulle kunna uppvigla varandra till mycket s... otyg.

@Boman: Ha! Ha! Så förnärmad han måste ha varit, gubben, att bli anklagad så. Undrar vad herr Hund tyckte?

2009-12-01 @ 06:28:13
Postat av: Mårr

Jag har aldrig någonsin betvivlat hennes synnerligen höga TQ*, hälsa henne det från mig :)*Taxintelligenskvot. Såklart.

2009-12-01 @ 06:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback