Detta om detta

Det är ett trött, litet pälsmonster vi har här hemma nu. Rådjursjakt i lördags och trattisjakt igår. Att promenera har inte någon hög prioritet just nu. Hon vägrade tvärt följa med matte ut i morse och det slutade med att Mr H som jobbar kväll fick ta henne. Klockan elva i förmiddags tröttnade han på att vänta på att pälsmonstret skulle visa naturen något intresse och släpade ut henne. Exakt hur många timmar hon hållt sig vid det laget vågar vi inte räkna efter.

Nåja, att hon är seg i kroppen gjorde att matte inte behövde ha dåligt samvete för att yogadebuten prioriterades framför hundpromenader. Vad jag tycker om yoga? Får nog återkomma till det, men undrar lite hur det kan vara bra träning när man inte svettar golvet vått.

Lilla byn där vi bor har egen gymnastikförening minsann. I bygdegården en minuts promenad från hemmanet erbjuds yoga, gympa och box. Skulle tro att tröskeln till träning blir betydligt lägre när man inte måste ta bilen, leta parkeringsplats och betala hutlösa summor för att förvara bilen medan man tränar. Flytten har nog gjort gott för denna kropp på mer än ett sätt.

Kommentarer
Postat av: Mårr

Åååååååå, yoga, jag vill också!

2009-10-05 @ 22:55:55
Postat av: KD

Är du säker på det?

2009-10-06 @ 06:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback