Hemma

Efter två underbart härliga semesterveckor är vi hemma igen. Aldrig har väl en semester varit så välbehövlig. Vi har haft det toppen. Varmt och skönt. Lata dagar varvade med lite mer intensiva dagar med sight-seeing. Och vilka sighter! Återkommer med rapporter om det hela när vardagen infunnit sig.

Hur härligt det än är att vara borta är det alltid minst lika härligt att komma hem. Vi uppskattar småsaker som att få sova i sin egen säng, kasta toalettpapper i toaletten och duscha varmt, riktigt varmt, ja hett till och med.
Vi stökar på bäst vi kan här för att komma iordning inför veckan. Tvättmaskinen går (jag älskar fortfarande att ha egen tvättstuga). Snö skottas, vidunderliga mängder snö, och då har ändå brodern gjort en insats och skottat 90 % av garagetaket medan vi varit borta så Mr H:s älskade Lotus inte skulle råka illa ut. Och snart får vi åka och hämta Lilla Besten. Uj vad vi saknar henne.Dagens viktigaste uppdrag var en tur till Akademiska sjukhuset. Brodern med familj tog till Moratrakten för att åka utför, det tog en ände med förskräckelse. Lillstumpa blev påkörd bakifrån i backen. Det blev sjukstugan, vidare till Mora lasarett och operation där och sedan ambulans till Akademiska. Lårbensbrott (spiralfraktur). Gips är inte att tänka på för tillfället, hon har för ont. Lillskruttan var ganska sänkt av sitt smärtstillande när vi var där, men log ändå åt norgehistorierna i boken vi hade med oss, så hon repar sig nog snart. Troligen får hon stå ut med rullstol några veckor innan hon kan börja lägga tyngd på benet.


Kommentarer
Postat av: Marie

Men oj, lilla hjärtat!

Som tur är har ungar både makalös läkningsförmåga och brukar klara att hålla modet uppe mycket bättre än man gör som vuxen, men usch vad trist ändå. (Och tur att det inte blev värre. Ben är lättare att laga än hjärnor, har jag förstått.)

2010-02-28 @ 16:06:16
Postat av: KD

Jo, skönt att det gick så pass bra. Ett ben läker som sagt ...

2010-02-28 @ 16:12:28
Postat av: Lotta

Aj aj vilken otur för lill-strumpan. Hoppas hon läker ihop fort!Skönt att ni haft en bra semester!

Postat av: Annette

Usch vad otäckt! varje förälders mardröm att ens barn ska skadas. Tur ändå att det inte blev värre.

Vågar man åka ifrån en Lotus så där?

Härligt med en bra semester efter allt ditt slit.

2010-02-28 @ 17:24:29
Postat av: Hanna

Välkomna hem! Men lilla lillstumpa. Vilken tur att det gick bra ändå! Det var säkert inte så roligt att få sånt besked när man är utomlands.

2010-02-28 @ 17:30:52
Postat av: Lilla Mysan

Ajajaj, stackars liten :-(

2010-02-28 @ 22:05:47
URL: http://lillamysan.se
Postat av: Siv

Men GUMMAN! Coolaste tjejen. Krya på henne riktigt riktigt snabbt. Hälsa henne så mycket från tanten som hon tittade på AFV med hemma i er källare.

2010-03-01 @ 15:23:59
URL: http://semestersiv.blogsome.com
Postat av: Scylla

Men lilla snuttan då! :(

2010-03-01 @ 21:04:52
URL: http://havstroll.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback