Dagbok i livskvalitet

Vi fotsätter att trivas i huset. Det här är livet. Livsandarna återvänder och bygger ro i själen. Helgen har tillbringats på bästa sätt. Vi har njutit. Med mormor och moder hos lillebror passade vi på att hålla inflyttningsfest för närmaste släkten i lördags. Bjöd på gurkrullar med lax och pestocrostinis till fördrinken. Så blev det limelax med potatisklyftor och ugnsbakade grönsaker till de vuxna och kycklinglår, mangosallad, nudlar till barnen. Det hela toppades med äppelpaj som mormor bakat.


Stumporna och Besten kroknade fram på kvällen och gick och lade sig.

Söndag eftermiddag tillbringades hos kursare K i Knifetown. Hon hade celebert besök. Exkursare S från Umeå var på visit. Meningen var att det skulle bli långpromenad med Lilla Besten men Besten tackade nej till det hela. Jakt hela förmiddagen med mattes lillebror gav fullt tillräckligt med syre för det dygnet tyckte hon och lyfte inte ens på huvudet när matte frågade om hon skulle följa med ut. Istället drack vi te och tjattrade, tjattrade, tjattrade. Extremt trevlig och en energikick för själen.

Kommentarer
Postat av: Mårr

Vilket sänggäng! :)Jättegrattis till att ni trivs så fint, det är precis sådär det ska vara, no secont thoughts utan bara vinster. Kanon!

2009-10-12 @ 18:32:20
Postat av: Annette

Prinsessor på ärten :) ja lilla besten inräknad så klart.

Ni andra tre ser nästan ut som syskon också.

Energikickar måste man ha här i livet vad är inte bättre än goa vänner.

2009-10-12 @ 21:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback