Limelax - 8 port

Ingredienser:

1 bit färsklax utan skinn och ben ca 1 ¼ kg

1,5 tsk salt

1 krm grovstött vitpeppar

50 g rökt lax

Rivet skal av 1 lime

2 msk hackad basilika

2 dl lätt créme fraiche


Gör så här:

Lägg laxfilén på ett stort ugnssäkert fat. Krydda med salt och peppar. Finhacka den rökta laxen. Vänd ner lax, limeskal, basilika i créme fraiche. Hit kan du förbereda. Sätt ugnen på 200 grader. Bred röran över laxfilén. Stek i övre delen av ugnen ca 20 min. Garnera med färsk lime och färsk basilika. Servera med klyftpotatis (potatis Cherie) och ugnsstekta grönsaker. Mango och papayasalsa är gott till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0