Brysselkål med hasselnötssmör - 4 port
Ingredienser:
0,5 dl hasselnötskärnor (torrostade och avgnuggade skalet)
2 msk rumsvarmt smör
500 g färsk / 400 g fryst brysselkål
salt
peppar
Gör så här:
Hacka nötterna gorvt, blanda med smöret. Koka kålen nätt och jämt mjuk i lättsaltat vatten. Låt kålen rinna av väl. Blanda med nötsmöret, salta och peppra.
0,5 dl hasselnötskärnor (torrostade och avgnuggade skalet)
2 msk rumsvarmt smör
500 g färsk / 400 g fryst brysselkål
salt
peppar
Gör så här:
Hacka nötterna gorvt, blanda med smöret. Koka kålen nätt och jämt mjuk i lättsaltat vatten. Låt kålen rinna av väl. Blanda med nötsmöret, salta och peppra.
Kommentarer
Trackback