Saffransfisk (2 port)

Ursprungligen ett viktväktarrecept. Har inte lagat det på länge, men har för mig att det bara var så där ...

Följande behövs:
250 g fiskfilé
225 g potatis
100 g gul lök
2 dl vatten
1/2 paket saffran
1/2 liten fiskbuljongtärning
100 g röd paprika
100 g tomat
dillkvistar

Varva skalad och skivad lök och potatis i en gryta. Rör ut saffran i 1/2 dl vatten, häll i grytan. Tillsätt resten av vattnet och buljongtärningen. Koka upp och sjud ca 10 minuter. Lägg i fiskfiléerna, sjud ytterligare 15 min. Skär paprikan i strimlor, tomaterna i skivor och lägg i grytan. Hetta upp. Garnera med dill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0