Thaikryddad rödspätta 3-4 port

Här kommer en fantastiskt god fiskrätt.

400 g rödspättafiléer
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 dl finhackad purjo
1-2 msk riven, färsk ingefära
1 tsk malen ingefära
1 msk margarin/smör
1 dl grädde
1/2 dl riven kokos
2-3 msk limesaft

Tina filéerna om de är frysta. Tag bort ev vitt skinn. Lägg filéerna på en skärbräda, salta och peppra, lägg på purjo och ingefära på varje filé. Vik ihop och lägg i smord ugnssäker form. Strö över riven kokos. Slå på grädde och limesaft. Sätt mitt i ugnen. 225 grader i 15 minuter. Servera med jasminris, paprikastrimlor och ev. solrosskott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0